Liiketilat

Yrittäjien lisäksi olemme aina kiinnostuneita uusista liiketiloista. Jos etsitte liiketiloihinne sopivaa vuokralaista, voitte ottaa yhteyttä Franchise Manageriimme Pasi Hirveen (joko tällä sivulla olevien yhteystietojen tai yhteydenottolomakkeen kautta).

Lataa ravintolaesitteemme tästä.

Subway®-ravintola mukautuu joustavasti erilaisiin ympäristöihin. Aluksi käymme keskustelua tarjolla olevasta sijainnista, minkä jälkeen Franchise Managerimme tutustuu liikepaikan sijaintiin suhteessa nykyisiin toimipaikkoihimme. Työmme helpottuu ja nopeutuu, jos teillä on lähettää meille DWG-muodossa oleva pohjapiirustus liiketilasta.

Subway®-ravintoloita on kauppakeskuksissa, missä toimimme omien seinien sisällä sekä food court -tyyppisissä ympäristöissä. Näiden lisäksi perinteinen kivijalkamyymälät ja liikenneasemat ovat meille erinomaisia liiketiloja.

Ravintolat sisältävät useimmiten kolme eri tilaa: asiakkaille tuttu asiakastila, myyntialue ja takatilat, missä suoritetaan tarvittavat valmistelut. Takatilassa sijaitsevat myös kylmävarastot, tiskikoneet, kuivatarvikevarasto ja muut tarvittavat aputilat. Ravintoloidemme tilantarve vaihtelee 60–150 m2 välillä.

Rakentamiseen liittyviä yksityiskohtia ovat muun muassa lattiakaivojen (2-4 kpl) ja vesipisteiden (3-5 kpl) sijoittaminen. Sähköistyksen osalta on hyvä tietää, että laitteiden osalta tarvitsemme noin 3 x 50 A ja ryhmäkeskuksen kapasiteetin tulee olla vähintään 3 x 63 A (ns. nimellisvirta). Näiden asioiden selvittäminen on usein meidän ja vuokranantajan välistä yhteistyötä.

Usein etenemme puhelinkeskustelun jälkeen siten, että sovimme yhteisen tapaamisen ja arvioimme asiaa yhdessä.

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut Subway®-yrittäjyydestä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

YRITTÄJÄKSI

LIIKETILAT

OTA YHTEYTTÄ