Yrittäjäksi

Franchise Manager Pasi Hirvi

Olen Franchise Manager Pasi Hirvi ja mielelläni opastan sinua Subway® yrittäjyyteen tai jos sinulla on ketjullemme sopivaa liiketilaa vuokrattavana, keskustelen mielelläni kanssasi myös näistä asioista.

Voit lähettää minulle viestin tai kysymyksiäsi silloin, kun se sinun aikatauluusi parhaiten sopii.
Muistathan jättää omat yhteystietosi voidakseni olla sinuun yhteydessä.

Olemme yrittäneet kiteyttää tälle sivustolle oleellisimmat asiat Subway yrittäjyydestä, tarjoamastamme koulutuksesta, ravintolan rakentamisesta ja kaikesta laajasta tuesta mitä me ketjuna sinulle tarjoamme. Tästäkin huolimatta sinulla on mahdollisesti kysymys, mihin et vastausta löytänyt, silloin mielelläni annan sinulle vastauksen.

Subway® ravintolaketju laajentaa toimintaansa ja tämän johdosta etsimme myös toimintaamme soveltuvia liikepaikkoja. Tältä sivustolta löydät tarvittavaa teknistä tietoa liittyen Subway-ravintolan rakentamiseen.

Oli sitten kysymyksessä kiinnostuksesi Subway® franchising yrittäjyydestä, liiketilan vuokraamisesta tai vaikka molemmista. Usein n. 15 minuutin puhelinkeskustelu auttaa meitä eteenpäin. Puhelinkeskustelun yhteydessä voimme sopia myös yhteisen tapaamisen.

Ystävällisin terveisin,

Pasi Hirvi
Franchise Manager
010 400 8005

Subway-yrittäjä

Subway® on perustettu USA:ssa vuonna 1965, ravintoloita on 112 maassa. Jokainen yli 40 tuhannesta ravintolasta on franchise-yrittäjien omistuksessa. Suomeen Subway® rantautui vuonna 2000 ja tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa lähes 200 kappaletta.

Subway® on franchise-ketju, kaikki ravintolamme ovat itsenäisen franchiseyrittäjän omistamia ja operoimia. Ketju kouluttaa yrittäjänsä omassa kansainvälisessä koulutuskeskuksessa ja ravintolan henkilökunnan paikallisesti.

Subway®-yrittäjä rekrytoi itse oman henkilökuntansa, maksaa palkat ja kaikki yrittämiseen liittyvät lakisääteiset kustannukset. Subway-tiimimme tärkein tehtävä on auttaa sinua alkuun ja antaa osaamisemme käyttöösi myös yrittämisen edetessä.

Ennen kuin avaat oman Subway®-ravintolan, olet ollut Subway®-koulutuksessa Englannissa tai USA:ssa. Koulutus on kestoltaan 12 työpäivää. Olet oppinut siellä ravintolan hallinointiin liittyviä asioita, osaat tehdä herkullisia Subeja ja salaatteja – ja osaat myös palvella asiakkaitasi.

Ennen ravintolan avaamista olet rekrytoinut oman tiimisi ja Subway®-ketjun henkilö kouluttaa heidät toimimaan ja palvelemaan asiakkaitasi.

Subway® franchise-yrittäjyys on kuin mikä tahansa yrittäjyys. Franchisetoiminnan kautta pääset mukaan maailmalla tunnetun brändin toimintaan ja asiakkaasi tuntevat tuotteesi jo valmiiksi. Subway vastaa valtakunnallisesta kattomarkkinoinnista. Ketjun tekemän mainonnan lisäksi voit oman Subway®-ravintolasi nimissä tehdä myös omaa paikallismainontaamainontaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua myös näissä asioissa.

Voidaksesi toimia hyvin Subway® franchiseyrittäjänä sinun tulee hallita suomi ja englanti. Taloutesi tulee olla kunnossa, ravintolan perustamiskustannukset ovat 100 000 € ylöspäin, riippuen liiketilasta. Opastamme tarvittaessa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä

Jos jokin asia jäi sinua mietityttämään, ota yhteyttä Franchise Manageriimme, Pasi Hirveen.

Lisäksi saat lisätietoja franchise-yrittäjyydestä Suomen Franchise Yhdistyksen sivuilta.

YRITTÄJÄKSI

LIIKETILAT

OTA YHTEYTTÄ