Yrittäjäksi

Olen Franchise Manager Pasi Hirvi ja mielelläni opastan sinua Subway-yrittäjyyteen, tai jos sinulla on ketjullemme sopivaa liiketilaa vuokrattavana, keskustelen mielelläni kanssasi myös näistä asioista.

Voit lähettää minulle viestin tai kysymyksiäsi silloin, kun se sinun aikatauluusi parhaiten sopii. Muistathan jättää omat yhteystietosi.

Olemme kiteyttäneet tälle sivustolle oleellisimmat asiat Subway-yrittäjyydestä, tarjoamastamme koulutuksesta, ravintolan rakentamisesta ja kaikesta tuesta, mitä ketjumme sinulle tarjoaa. Jos et löydä kysymykseesi vastausta tältä sivustolta, voit olla minuun yhteydessä.

Subway® laajentaa toimintaansa ja tämän johdosta etsimme myös toimintaamme soveltuvia liikepaikkoja. Tältä sivustolta löydät myös Subway-ravintolan rakentamiseen liittyvää teknistä tietoa.

Oli sitten kysymys Subway®-yrittäjyydestä, liiketilan vuokraamisesta tai vaikka molemmista, niin usein noin 15 minuutin puhelinkeskustelu auttaa meitä eteenpäin. Puhelinkeskustelun yhteydessä voimme sopia myös yhteisen tapaamisen.

Franchise Manager Pasi Hirvi

Ystävällisin terveisin,

Pasi Hirvi
Franchise Manager
010 400 8005

Subway-yrittäjä

Subway on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1965. Nykyisin ravintoloita on 112 maassa. Jokainen yli 40 000 ravintolasta on franchise-yrittäjien omistuksessa. Suomeen Subway® rantautui vuonna 2000 ja tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa lähes 200 kappaletta.

Subway on franchise-ketju, eli kaikki ravintolamme ovat itsenäisen franchiseyrittäjän omistamia ja operoimia. Ketju kouluttaa yrittäjänsä omassa kansainvälisessä koulutuskeskuksessa, ravintolan henkilökunta koulutetaan paikallisesti.

Subway-yrittäjä rekrytoi itse oman henkilökuntansa, maksaa palkat ja kaikki yrittämiseen liittyvät lakisääteiset kustannukset. Subway-tiimimme tärkein tehtävä on auttaa sinua alkuun ja antaa osaamisemme käyttöösi myös yrittämisen edetessä.

Ennen kuin avaat oman Subway-ravintolasi, olet ollut Subway-koulutuksessa Englannissa tai USA:ssa. Koulutus on kestoltaan 12 työpäivää. Olet oppinut siellä ravintolan hallinointiin liittyviä asioita, osaat tehdä herkullisia Subeja ja salaatteja – ja osaat myös palvella asiakkaitasi.

Ennen ravintolan avaamista olet rekrytoinut oman tiimisi. Subway-ketjun henkilö kouluttaa heidät toimimaan ja palvelemaan asiakkaitasi.

Subway franchise-yrittäjyys on kuin mikä tahansa yrittäjyys. Franchisetoiminnan kautta pääset mukaan maailmalla tunnetun brändin toimintaan ja asiakkaasi tuntevat tuotteesi jo valmiiksi. Subway vastaa valtakunnallisesta kattomarkkinoinnista. Ketjun tekemän mainonnan lisäksi voit oman Subway-ravintolasi nimissä tehdä myös omaa paikallismainontaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua myös näissä asioissa.

Voidaksesi toimia hyvin Subway-yrittäjänä, sinun tulee hallita suomi ja englanti. Taloutesi tulee olla kunnossa, ravintolan perustamiskustannukset ovat 100 000 € ylöspäin, riippuen liiketilasta. Opastamme tarvittaessa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä

Lisäksi saat lisätietoja franchise-yrittäjyydestä Suomen Franchise Yhdistyksen sivuilta.

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut Subway®-yrittäjyydestä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

YRITTÄJÄKSI

LIIKETILAT

OTA YHTEYTTÄ